Societat

Tornen aquest estiu les activitats juvenils més consolidades com la Nit d'Artistes, el Cambrirock o el Sunfec

Per Raquel Samaniego

Imatge de la Rua Riu celebrada el passat any 2009 pels carrers de Cambrils

Les entitats juvenils no descansen durant l'estiu. Tant és així que aquestes associacions, conjuntament amb la col·laboració de les regidories de Joventut i Festes, tenen programat una bona sèrie d'activitats dirigides als joves. La primera amb la que comptarem és la final del Concurs de DJ's, organitzat per l'Amec (Associació de Música Electrònica de Cambrils), i que enguany ja ha arribat a la seva vuitena edició. El proper dissabte se sabrà qui és el guanyador dels 300 euros del premi i, per tant, que també tocarà a la quarta edició del festival de música electrònica Sunfec, que es celebrarà el proper 11 de setembre. Aquest festival s'emmarcarà en les festes de la Mare de Déu del Camí i enguany comptaran amb el DJ Oscar Mulero, Henry Saiz, Fran The Breakstorm i Sistema.

Torna la Rua Riu i la Nit d'Artistes

Després del concurs de DJ's arribarà la programació de la NAC (Nit d'Artistes de Cambrils), que iniciaran els seus espectacles el dia 30 de juliol a la plaça d'Espanya amb una animació infantil, coincidint també amb les festes del Barri Antic. Només un dia després, dissabte 31, es celebrarà la quarta edició de la Rua Riu, una festa itinerant en què pubs i bars de Cambrils repartiran el 'Flipy', una beguda típica d'aquest dia i que conté alcohol. Per això, es vendran dos tipus de tiquets, amb i sense alcohol depenent de l'edat del jove. A més, enguany, una orquestra amenitzarà la festa des del Pub l'Espantall fins al xiringuito Denver, punts d'inici i final de la rua, passant per Rockstar, El Colmado, Cafè Marro, La Central, La Boheme, Bule Bule i Roxy. Com a novetat, el dimarts 3 d'agost es farà una obra de teatre al Casal Parroquial anomenada 'Un fanàtic del Barça', a càrrec de 'Escenàrium' de Reus. I per últim, la NAC organitzarà com és habitual la Nit d'Artistes al Parc del Pinaret, el dissabte 7 d'agost.

Cambrirock

L'Associació de Músics de Cambrils és, en aquesta ocasió, qui impulsa el Cambrirock, sempre amb la empenta econòmica de l'Ajuntament. El dia 19 d'agost, dijous, a partir de les 21 hores començarà el festival amb la música heavy, a càrrec de Mago de Oz, Uzzhuaia, Melancomia i Killus, a un preu de 16 anticipada i 20 a taquilla; el divendres 20, arribaran Los Planetas, Vive la Fete, Napoleon Solo, Mine!, també a partir de les 21 hores i a un preu de 20 euros anticipada i 25 a taquilla; el dissabte 21, a partir de les 21 hores, arriben els concerts gratuïts amb Antonio Orozco, De la Fe, El Funambulista, Cycle i Yasmine Gate; i per últim, diumenge, dia del hip hop, començaran els concerts a les 19 hores, a un preu de 18 euros anticipada i 23 a taquilla, amb els grups Violadores del Verso, Xhelazz, Matador Rockers i N'Clave.

El dinamitzador juvenil, Jonatan Tarafa, i el regidor Jordi Savall, ahir durant la roda de premsa

Comenta aquest article