Esports

El campus del Cambrils Club d'Hoquei aplega 38 xiquets des de la categoria d'escola fins a la d'aleví

Per Lluís Rovira i Barenys

Albert Casanovas, jugador del Reus Deportiu, dóna instruccions als participants del campus, ahir, al Palau Municipal d'Esports

El Cambrils Club d'Hoquei està portant a terme, durant aquest mes de juliol, un campus de formació per a joves jugadors. Durant la primera quinzena de juliol, s'ha estat treballant amb un grup de sis alevins i aquesta segona quinzena, s'hi han apuntat 32 joves xiquets, que abasten les categories d'escola, prebenjamins i benjamins.
El campus està dirigit per Miqui Castel i Jordi Mirado, coordinadors del Cambrils CH i compta amb la col·laboració de diferents jugadors sèniors de la demarcació com són Albert Casanovas i Jordi Garcia, jugadors del Reus Deportiu, i del cambrilenc Francesc Gil, jugador del Reus Deportiu aquesta darrera temporada i que jugarà a les files del Vilanova en la propera temporada. Precisament ahir al vespre va ser Albert Casanovas qui va estar present a la sessió del campus.
Els 32 jugadors d'aquesta segona tongada s'han dividit en dos grups de treball que van alternant la pista del Palau Municipal d'Esports amb la pista contigua al vell estadi municipal. Segons va explicar Miqui Castel a Revista Cambrils Diari Digital en el decurs del campus es treballa, sobretot, l'aspecte físic i la tècnica individual.

Comenta aquest article