Societat

El barri del Molí de la Torre celebra les seves festes amb un programa pensat per a totes les edats

Per Cristina Sierra

La canalla del barri jugant al joc del mocador, el passat dissabte a la tarda

El barri del Molí de la Torre de Cambrils va celebrar aquest passat dissabte la seva festa amb un programa pensat per a totes les edats. Enguany l'associació de veïns ha incrementat els actes, sobretot al matí, que va començar amb un partit de futbol entre solters i casats que va acabar amb un empat.

El matí va continuar al carrer Artur Martorell, on una veïna llicenciada en Educació Física va fer una classe d'aeròbic dirigida a mares i filles del barri. Acte seguit va tenir lloc l'esmorzar popular, que va consistir de pa amb tomàquet i embotit i vi, i més tard, es va demanar l'ajuda als veïns per a penjar les  300 llums i banderoles que guarnien el carrer a l'hora del sopar.

A primera hora de la tarda els més petits van gaudir de la festa de l'escuma i en acabar, McDonald's els hi va repartir begudes i obsequis.  Més tard, es van muntar diversos inflables i algunes veïnes van pintar les cares als nens que ho volien.

Menys participació al sopar

A la nit va tenir lloc el sopar que va congregar a 202 persones i a càrrec de l'empresa de catering "Magic Group", que va portar el primer plat i el postre preparat i el segon plat el va fer al carrer amb unes graelles. La secretaria de l'associació de veïns del Molí de la Torre - Lidia Aguirre- va explicar a Revista Cambrils Diari Digital que el sopar d'enguany ha comptat amb menys participació respecte a altres anys degut a la crisi.

Com cada any, enmig de la celebració es va fer un sorteig on es van rifar plantes, lots de cosmètica i un pernil. La festa va acabar amb el ball a càrrec del Dj Lausel Music. Aguirre va afirmar que, tot i aquesta baixada de participació al sopar, l'associació està molt satisfeta de l' increment enguany de les activitats i que esperen mantindre o incrementar el programa de cara a l'any vinent.

Comenta aquest article