Cultura

Els veïns de la Llosa mostren les seves habilitats a l'exposició Artistes de la Llosa

Per Lluís Rovira i Barenys

Foto de grup dels veïns participants a l'exposició "Artistes de la Llosa"

L'Associació de Veïns del Barri de la Llosa va inaugurar, aquest passat dissabte al vespre, una exposició d'obres fetes per veïns del barri al local social que disposen al carrer de Venus. Sota el nom d'Artistes de la Llosa, l'exposició ha mostrat una gran varietat d'obres: pintures, escultures amb fusta, maquetes de vaixells, puntes de coixí i joies, entre d'altres peces. Els veïns que hi han participat han estat Josep M. Riba, Joan Beltran, Joan Viñas, Maria Carrió, Laura Puyo, Ana Marín, Adriana Carricondo, Jaume Pàmies, Lluïsa Musté, Manuel Baixeras, Carme, Erik i Abel, Marta Huguet, Josep Font, Joana Federico, Consol i Loli.

El dissabte al vespre es va fer l'acte d'inauguració de l'exposició, que va comptar amb la participació de la presidenta de l'Associació de Veïns del Barri de la Llosa, Ana Maria Franquet, i de l'alcalde, Robert Benaiges. En la presentació de l'acte, la presidenta de l'associació de veïns va tenir unes paraules de record per a Jordi Fàbregas, membre de la junta que va morir l'any passat. L'exposició ha estat oberta aquest passat dissabte i el diumenge, de 7 a 9 del vespre.

L'exposició ha estat el preàmbul de les festes del Barri, que es faran el proper cap de setmana, i que s'iniciaran el divendres a les 7 de la tarda amb el pregó, que enguany va a càrrec de Josep M. Riba.
Una part de les obres exposades

Comenta aquest article