Societat

La Trobada de Puntaires al Parc del Pescador acull un gran nombre de participants de Catalunya i les Balears

Per Cristina Sierra

La trobada de puntaires es va fer al parc del Pescador

Mig punt, tuls, trenes, empuntillat o aranyes van ser algunes de les tècniques que es van poder veure diumenge a la tarda a la Trobada de Puntaires al Parc del Pescador de Cambrils. L'acte, organitzat com cada any per l’escola cambrilenca, va registrar un augment d’assistència de grups respecte l'any passat però, tal i com va explicar la professora de l’Escola de Puntaires de Cambrils -Maria Teresa Anguera- a Revista Cambrils Diari Digital, hi podia haver hagut més participació però es van haver de tancar llistes degut a la retallada econòmica. Tot i així, Anguera es mostrava “molt satisfeta” per l’èxit d'assistència d’enguany.

Durant tota la tarda les puntaires participants van fer demostracions de diferents tipus i tècniques i, des de la més petita fins a la més gran, van poder ensenyar als més curiosos i visitants les peces elaborades amb els seus boixets. També hi havien diferents parades amb productes relacionats amb la punta de coixí i altres manualitats. A totes les participants se’ls va repartir entrepà i beguda, així com un obsequi tan a elles com a la professora o responsable del grup. També es van sortejar diferents regals a través d’una rifa.

Els grups participants d’enguany van ser els Amics de Palamós, Grup de Puntaires de l’Alforja, Associació Balear de Puntes i bordats de Mallorca, Casal d’Avis de la Gent Gran de Cambrils, Parròquia de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, Associació de Puntes de Montbrió, Puntaires de Riudecanyes, Puntaires de l’Anoia, Puntaires de la Pobla de Mafumet, Grup de Puntaires de Mont-roig, Associació de dones de Vilanova d'Escornalbou, Puntaires de Salou, Puntaires de Lleida, Associació Filigrana de Torrefarrera, Puntaires de Constantí, Puntaires de Calanda, Grup de Puntaires de Batea, Puntaires de Riudoms, Puntaires Anna Mestres de Reus i Grup de Puntaires del Masroig.


Comenta aquest article