Esports

Més d'una setantena de joves futbolistes passaran aquest estiu pel campus formatiu de la UCF Cambrils

Per Berta Ruiz

Moment d'un dels entrenaments del campus a l'estadi municipal de futbol

La UCF Cambrils organitza al llarg de tot aquest mes de juliol el seu 4art Campus Formatiu de Futbol base a l'estadi municipal de futbol. Aquest es va iniciar el passat 5 de juliol i s'allargarà fins al dia 30 de juliol. En el primer torn de campus hi han participat un total de 42 nens i nenes, mentre que per a la segona quinzena s'esperen una trentena de jugadors participants.

El campus formatiu està adreçat a joves jugadors nascuts entre els anys 1994 i 2004, i les jornades d'entrenament durant el primer torn s'han dividit entre el matí i la tarda, mentre que durant la segona quinzena els entrenaments se centraran al llarg de la jornada matinal. Pel campus formatiu, la UCF Cambrils compta amb quatre monitors i quatre alumnes més en pràctiques de l'institut Ramon Berenguer IV, els quals realitzen tasques de suport tècnic. Cal destacar que enguany, el campus compta amb la col·laboració de jugadors com Joan Oriol del Vila-real B, Edu Oriol del Barça Atlètic, David Llobet de La Pobla de Mafumet, José Yélamos de l'Amposta i el suport d'Albert Puig. Precisament, el passat 15 de juliol, el jugador cambrilenc del Barça Atlètic –Edu Oriol– va fer un parèntesi en les seves vacances i va acostar-se al camp municipal de futbol per compartir entrenaments amb els joves futbolistes cambrilencs.

A banda dels entrenaments futbolístics, els joves participants també realitzen d'altres activitats de caire més lúdic, com sortides a la platja o sortides en llagut gràcies a la col·laboració dels Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils.

El jugador del Barça Atlètic Edu Oriol en un moment de la seva participació al campus del Cambrils Unió

Comenta aquest article