Societat

Aquest vespre s'estrena el lipdub jove realitzat al port cambrilenc

Per Raquel Samaniego

D'esquerra a dreta, Ángela Aramayo i Lorena Camacho —les corresponsals—, Juan Carlos Navarro, responsable del Cambrils Jove 2010; i el regidor de Joventut, Jordi Savall

Aquest vespre, a les 20 hores i al Cinema Municipal, es farà l'estrena oficial del lipdub gravat el passat 19 de juny al port de Cambrils. En aquesta activitat hi van prendre part més de 150 persones, la majoria joves, que van voler formar part d'aquest vídeo promocional. Es tracta d'un videoclip de sis minuts, en els que apareixen les cançons 'Caminando por la vida', de Melendi, i 'Don't stop me now', de Queen. Aquesta és una activitat impulsada pels 12 corresponsals joves que hi ha als instituts de Cambrils, amb l'objectiu de portar endavant una acció "engrescadora" i on "els joves fossin l'espectacle".

Ahir al matí es va fer la presentació del lipdub als mitjans de comunicació, tot i que el videoclip no es podrà penjar a internet fins demà divendres o el proper dilluns, segons va indicar el regidor de Joventut, Jordi Savall. El responsable del projecte Cambrils Jove 2010, Juan Carlos Navarro, va explicar que el lipdub serà una "bona manera i molt creativa de promocionar el municipi, ja que estem segurs que el veuran arreu del món". També durant la presentació van ser presents dues de les corresponsals, Lorena Camacho i Ángela Aramayo. Totes dues van explicar que han quedat molt satisfetes amb el resultat del lipdub, ja que "tot i haver tingut moltes dificultats, finalment ens hem sortit d'elles".

Comenta aquest article