Cultura

L'Associació Pinzell Trempat de Reus presenta les seves darreres creacions de pintura a l'oli a l'Espai El Pati

Per Berta Ruiz

L'exposició "Nostres" de l'Associació Pinzell Trempat de Reus es podrà visitar fins el proper 13 d'agost a l'Espai El Pati del Centre Cultural

L'Espai El Pati del Centre Cultural acull des d'ahir al vespre l'exposició de pintures de l'Associació Pinzell Trempat de Reus, sota el títol "Nostres". L'acte d'inauguració va comptar amb la presència del regidor de Cultura –Joan Recasens– i un bon gruix dels alumnes del col·lectiu reusenc.

L'Associació Pinzell Trempat de Reus, pintors a l'oli, és un col·lectiu de persones que treballen l'art de la pintura a l'oli, sota la direcció de la professora Marta Argentina. Actualment, l'associació compta amb una cinquantena de socis. L'associació va néixer sota el nom de Trempat que ve a definir l'acció de mesclar els colors els uns amb els altres, per obtenir un matís determinat, tal com va explicar ahir una de les membres de l'associació, Maria del Mar Cabistañ. A la mostra artística, que es podrà visitar fins el proper 13 d'agost, hi han participat els següents membres amb les seves darreres obres: Maria del Mar Cabistañ, Nativitat Toral, Emma Folch, José Ángel Rubio, Rosa Vadrí, Dolors Domènech, Delia Bueno i Magda Mestres.

Comenta aquest article