Esports

El FC Cambrils comptarà amb equips femenins la propera temporada 2010-2011

Per Redacció

Equip femení del FC Cambrils

A partir de la propera temporada 2010-2011, el FC Cambrils iniciarà la seva aposta pel futbol femení i també pel futbol de base, creant la seva pròpia escola de futbol. La creació de diferents equips femenins es tracta, segons han informat des del club cambrilenc a Revista Cambrils Diari Digital, d'un projecte ambiciós i valent en el què hi tindran cabuda un o dos equips femenins de futbol 7 que competiran a la lliga provincial de Tarragona i un equip de futbol 11 que competirà a la Segona Divisió Catalana.

Debut de l'equip de futbol 11 femeníen un torneig
 
De fet, el FC Cambrils en la categoria femenina ja s'ha posat en marxa participants en tres tornejos d'estiu. El diumenge 13 de juny, l'equip femení "A" del FC Cambrils dirigit per Carlos Sánchez va participar al torneig Vila de Molins de Rei. L'equip cambrilenc va disputar un únic partit contra el Molins de Rei, contra el que va caure per 3 a 1. El bon joc de les cambrilenques no va ser suficient per doblegar el rodatge i l'experiència de les jugadores del Molins, tot i així va ser l'estrena de l'equip de futbol 11 i va deixar molt bones sensacions de cara a la propera temporada. L'únic gol del Cambrils va ser obra de Lola Abaijón. L'equip va estar format per Desi, Alba, Ana, Cindy, Judit, Bea de Castro, Patri, Lola, Carla, Lili, Belén, Ariadna i Saray.

L'equip femení de futbol 7 participa en diferents tornejos

D'altra banda, l'equip de futbol 7 dirigit per Juan San Miguel ja ha participat en dos tornejos. El passat 3 de juliol va disputar un triangular en el marc de les festes del barri d'Icomar, a Tarragona. Les noies cambrilenques van acabar terceres després de perdre els dos partits contra l'Icomar i la Floresta per 4-3 i 3-0 respectivament. Van jugar Claudia, Ainhoa, Gemma, Alba, Sheila, Núria, Bea de Castro, Sandra, Yerisel, Iris Forcadell, Iris Alarcón i Belén.

L'equip femení "B" del FC Cambrils queda tercer del torneig Costa Daurada Cup

Finalment, l'equip femení "B" del FC Cambrils també ha participat recentment en el torneig Costa Daurada Cup celebrat entre els dies 6 i 10 de juliol. Els equips que hi van prendre part van ser el Reus Deportiu, el RCD Espanyol, el Cambrils UCF i el Baix Camp. L'equip de Juan San Miguel va finalitzar el campionat amb una derrota, dos empats i una victòria classificant-se d'aquesta manera per a la final de la Copa Umbro (final de consolació). Finalment, el FC Cambrils va guanyar la final de consolació ja que el Cambrils UCF no es va presentar al partit. Així doncs, l'equip femení "B" va classificar-se en tercera posició del torneig de la Costa Daurada Cup i a més a més, la jugadora Ángela Escobar es va emportar el trofeu de pichici del torneig amb 4 gols. Les jugadores que van participar en el torneig van ser: Claudia, Laia, Alba, Sheila, Iris Forcadell, Judith, Judit Capafons, Sonia, Mercé, Silvia, Thais, Judit Marc, Angela i Andreita.

Comenta aquest article