Informació general

La Cambra de Comerç de Reus demana novament el desdoblament de la carretera de Misericòrdia

Per Redacció

Aspecte que ofereix un tram de la carretera TV-3141, que enllaça Cambrils amb Reus

La Cambra de Comerç de Reus ha presentat el seu plec d'al·legacions al projecte del Pla Director Urbanístic de l'àmbit central del Camp de Tarragona. En les seves al·legacions la Cambra sol·licita més "atenció a les carreteres internes de l'àrea central del Camp", com el desdoblament de la carretera de Misericòrdia que uneix Reus i Cambrils (TV-3141) i també la carretera entre les poblacions d'Alcover i Valls, "a les quals el Pla Director no dóna la importància que tenen en la mobilitat del territori", segons es manifesta des de la Cambra de Comerç de Reus.

A la vegada, la Cambra defensa un concepte d'àrea metropolitana de tota la zona central del Camp i no únicament focalitzada a l'entorn de Tarragona, donant la mateixa importància estructurant al conjunt de ciutats d'aquest espai amb les poblacions de Cambrils, Reus, Vila-seca, Salou i Tarragona. Per això es reclama que el creixement urbà a l'entorn de la T-11 –autovia Reus-Tarragona– no es planifiqui només de l'AP-7 cap a al mar, sinó que es contempli també un eix urbà que vagi des de la capital del Baix Camp a la capital del Tarragonès.

La Cambra també critica la proposta del Pla que, sobre l'actual via del tren ja desafectada entre Cambrils i Vila-seca, "hi vagi no solament el TramCamp sinó també un carril d'autobusos que no es diu fins on aniria. Seria, en tot cas, posar una nova barrera quan ara, sortosament, se'n treia una".

Comenta aquest article