El cambrilenc Mon Cañellas aconsegueix l'or amb la selecció catalana al campionat d'Espanya de vela Optimist

Imatge d'arxiu del Món Cañellas realitzant una prova de la Classe Optimist

L'equip català de vela Optimist es va proclamar vencedor en el campionat d'Espanya infantil de vela Optimist que es va realitzar a finals del passat mes de juny a la badia de Palma de Mallorca, sota l'organització del Club Nàutic S'Arenal. El Club Nàutic Cambrils va formar part del combinat català, amb una gran participació del regatista cambrilenc Mon Cañellas Salas. La selecció catalana va aconseguir la medalla d'or i es va imposar a les altres set comunitats autònomes rivals. El podi de guanyadors es va completar amb la medalla de plata per a la selecció d'Andalusia i el bronze per al combinat gallec.

A nivell individual, el regatista cambrilenc Mon Cañellas va finalitzar el campionat estatal en una més que meritòria 22a posició d'un total de 124 participants. El seu company d'equip, Carlos Robles del Club Nàutic Vilassar de Dalt, es va proclamar campió d'Espanya en la classe Optimist.

El Club Nàutic prepara el trofeu Vent de Dalt que tindrà lloc els dies 16 i 17

D'altra banda, els propers 16 i 17 de juliol, el Club Nàutic Cambrils organitza la 8a edició del trofeu Vent de Dalt, juntament amb la col·laboració de l'Associació Vent de Dalt i la Federació Catalana de Vela. Aquesta prova que es disputarà en aigües cambrilenques serà puntuable per al campionat de Catalunya de solitaris i A-dos.

El proper divendres 16 de juliol es donarà el tret de sortida a la regata, la qual recorrerà més de 66 milles nàutiques –amb recorregut nocturn inclòs–, des del port de Cambrils, passant per la Plataforma Casablanca, el far del Cap de Tortosa i novament fins arribar al Club Nàutic de Cambrils. La regata Vent de Dalt finalitzarà el dissabte 17 de juliol amb la corresponen entrega de premis i un sopar commemoratiu a les instal·lacions del Club Nàutic de Cambrils.