Informació general

Els quatre alumnes cambrilencs més brillants són premiats en la segona edició dels Premis d'Excel·lència

Per Berta Ruiz

Els alumnes premiats. D'esquerra a dreta: Roger Gutiérrez, Halyna Palyushok, Rosa M. Vernet i Gerard Ballester

La sala de plens del consistori cambrilenc va ser l'espai on ahir a la tarda es van lliurar els reconeixements als alumnes cambrilencs més brillants en la segona edició dels Premis d'Excel·lència. Uns premis que són organitzats per la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Cambrils i l'Antena del Coneixement de la URV a Cambrils. L'acte d'entrega de premis va comptar amb la presència de l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, el director de l'Antena del Coneixement de la URV a Cambrils –Ramón García Mateos–, el regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament –Salvador Matas– i la vicerectora de Societat i Relacions Institucionals de la Universitat Rovira i Virgili, Encarnació Ricart.

Enguany, quatre premis

Aquests Premis d'Excel·lència tenen l'objectiu de reconèixer l'esforç i els bons resultats acadèmics dels millors alumnes que enguany acaben els seus estudis postobligatoris a Cambrils. En l'edició de l'any passat es va fer entrega d'un únic reconeixement al millor alumne cambrilenc de Batxillerat, i enguany s'han convocat quatre convocatòries: el Premi d'Excel·lència per alumnes de Batxillerat, el Premi d'Excel·lència per alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà, el Premi d'Excel·lència per alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior i el Premi d'Excel·lència per alumnes que finalitzen els estudis a l'Escola Municipal de Música de Cambrils.

Els millors alumnes de Batxillerat, de Cicles Formatius i de l'Escola Municipal de Música

Els quatre alumnes que van ser premiats ahir van ser els següents: Roger Gutiérrez Ramon de l'institut Cambrils va ser escollit com el millor alumne de Batxillerat, gràcies a les seves excel·lents notes. Aquest alumne ha obtingut una nota mitjana de l'expedient de Batxillerat de 9,19 i una nota d'accés a la universitat de 8,994. D'altra banda, l'alumna de l'institut Ramon Berenguer IV, Halyna Palyushok, va ser premiada com la millor alumna de Cicles Formatius de Grau Superior, després d'acabar el Cicle de Grau Superior de Gestió Administrativa amb una qualificació final del cicle de 9,40. El Premi d'Excel·lència de Cicles Formatius de Grau Mitjà va ser per a l'alumna de l'institut Ramon Berenguer IV Rosa M. Vernet Segarra, la qual ha obtingut una qualificació final de 10 en el Cicle de Grau Mitjà de Gestió Administrativa. Finalment, també es va premiar a l'alumne de l'Escola Municipal de Música Gerard Ballester Solsona, el qual ha finalitzat el cicle d'estudis màxims impartits al centre cambrilenc, és a dir, 6è de nivell mitjà. Tots quatre van ser premiats amb un ordinador portàtil i una placa commemorativa de l'acte.

Comenta aquest article