Esports

Més de 200 judokes d'arreu d'Europa es donen cita a Cambrils en el 2n Stage Internacional de Judo "Ciutat de Cambrils"

Per Berta Ruiz

Un moment de l'stage, el passat dilluns al Palau Municipal d'Esports

Des del passat dissabte 10 de juliol i fins avui dijous 15, més de 200 judokes d'arreu d'Europa s'han aplegat al Palau Municipal d'Esports de Cambrils en el 2n Stage Internacional de Judo "Ciutat de Cambrils", organitzat per l'Escola de Judo Dojo Cambrils i la col·laboració de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils.

Per segon any consecutiu, Cambrils acull aquest stage internacional que ha comptat amb la participació de diferents professors de judo de gran prestigi internacional. Per un costat, s'ha comptat novament amb la presència de Go Tsunoda i Lionel Langlais, ambdós judokes amb una trajectòria i un currículum extraordinari. Enguany, també hi ha estat present la judoka japonesa que va aconseguir la medalla d'or olímpic a Seül'88. Pel que fa a la participació, tal com comentava el professor del club cambrilenc –Miquel Ángel García– a Revista Cambrils Diari Digital, "enguany hem ampliat els dies d'stage i hem doblat el nombre de participants". De fet, si l'any passat Cambrils rebia un centenar de judokes, enguany s'ha arribat als 230 de diferents edats i nivells de competició. Els participants són provinents de diferents punts de França, de Portugal, d'Eslovènia, de la Gran Bretanya, amb la participació del seu equip nacional, d'arreu de Catalunya i la resta de l'Estat. Pel que fa a la representació local, hi han participat una vintena de judokes cambrilencs.

En la seva segona edició, l'Stage Internacional de Judo "Ciutat de Cambrils" ha esdevingut un dels tres millors a nivell estatal tenint en compte el palmarès dels professors que hi són presents i el nombre de participants.

Comenta aquest article