Societat

El Parc del Nou Cambrils acull la II Trobada de Coros Rocieros

Per Raquel Samaniego

Una de les actuacions d'ahir, amb el Coro Rociero Mezcla de Raíces de Reus, damunt l'escenari

La intensa calor que ahir es va viure a Cambrils no va ser un impediment per a que nombroses persones gaudissin de la II Trobada de Coros Rocieros celebrada al Parc del Nou Cambrils. La jornada festiva s'iniciava vora les 12 del matí, quan el Coro Rociero Virgen del Camino començava a organitzar el dinar. Van servir tres grans paelles, arribant a repartir unes 250 racions, acompanyades de beguda, pa i postres. Enguany hi van participar, en total, cinc formacions de la província, que van ser dues de Reus, Mezcla de Raíces i Alma Flamenca, que repetien del passat 2009, així com el Coro Blanca Paloma del Vendrell i Aromas de Azahar de Creixell, sense oblidar la cambrilenca.

Una de les sorpreses d'aquesta segona edició de la trobada va ser un espectacle amb cavalls de la mà del cambrilenc Tomàs Santiago i els seus companys. Tot just després d'aquesta actuació, va ser el torn dels Coros Rocieros, que van començar a cantar a les 4 de la tarda, avançant-se així a l'horari del passat estiu, quan van començar a les 6. El motiu d'aquest canvi va ser la celebració de la final del Mundial de Futbol entre Espanya i Holanda, que ningú volia perdre's, a les 20.30 hores.

Canvi d'horari per l'any vinent

El Coro Rociero Virgen del Camino va quedar satisfet amb l'afluència de públic, però de cara a l'any vinent estan pensant en canviar d'horari i de dia, i celebrar-ho així un dissabte al vespre. Segons les previsions dels seus integrants, s'iniciaria la festa amb una romeria amb cavalls i posteriorment, les actuacions dels coros. Tal com expliquen, s'evitarien així la forta calor del migdia i la tarda, animant possiblement a molta més gent a participar en aquesta festa.


El Coro Rociero de Creixell també va participar a la festa del Parc del Nou Cambrils

Comenta aquest article