El pilot cambrilenc Francesc Matamoros queda onzè en la quarta prova de la Copa Catalana de Supermotard

Per Berta Ruiz

Francesc Matamoros, en primer terme de la imatge, durant la darrera prova de Supermotard disputada a Castellolí

El pilot Francesc Matamoros de l'equip de competició motociclista cambrilenc Astro's va participar el passat 27 de juny en la quarta prova de la Copa Catalana de Supermotard que es va disputar a la localitat de Castellolí. Matamoros va quallar una molt bona cursa i va classificar-se en l'onzena posició de la classificació general, mentre que va situar-se cinquè de la seva categoria que és la SM Fun 2. En aquesta prova hi van prendre part un total de 23 corredors.

Després de quarta proves disputades, Francesc Matamoros és cinquè de la classificació general. La propera prova de la competició de Supermotard tindrà lloc al mes de setembre, després de l'aturada dels mesos d'estiu, i quan aquesta es reprengui només quedaran tres proves més del campionat.

L'equip motociclista cambrilenc Astro's està format per quatre pilots i un mecànic. Dos dels pilots són joves promeses com Michael Parra, de 8 anys d'edat i de Blanes, que competeix en la categoria de Promovelocitat de 50 cc i el cambrilenc Xavier Maza, de 10 anys d'edat, que disputa proves de Promovelocitat 70 cc. Precisament aquest proper cap de setmana, Maza participarà en una nova prova a Castellolí. Els altres dos pilots de l'equip són Francesc Matamoros que està disputant el campionat de Supermotard i Enric Badia que participa en les proves d'Extreme 1000 cc. Com a cap d'equip i mecànic està el cambrilenc Rafel Montané. Cal destacar que les motos de l'equip són de Motos Badia.