Esports

El Club Karate Cambrils participa en el VII Campionat Nacional WUKO & Open Internacional 2010

Per Redacció

Vicente Carrión, Ana Samaniego, Joan Escrivà i el Sensei, Manuel Campos, al VII Campionat Nacional de Clubs de Karate WUKO & Open Internacional 2010

Els passats 3 i 4 de juliol es va celebrar a Sabadell el VII Campionat Nacional Clubs Karate WUKO & Open Internacional 2010. En aquesta competició, celebrada al pavelló municipal, hi van prendre part fins a 250 competidors d'arreu de l'Estat espanyol en les diferents modalitats de kata i kumite (forma i lluita, respectivament). L'expedició del Club Karate Cambrils estava formada per quatre competidors —Ana Samaniego, Manuel Esteruelas, Sergi Bautista i Joan Escrivà—, dos entrenadors —Antonio Bautista i Vicente Carrión—, i el Sensei Manuel Campos.

El dissabte dia 3 es va celebrar la competició de kata, en què el Club hi participa en categories individuals i per equips. Els resultats més destacats van ser els següents: Sergi Bautista, 5è classificat en kata sènior masculí; i l'equip format per Manuel Esteruelas, Sergi Bautista i Joan Escrivà, que van quedar quarts en kata sènior masculí.

Ja el diumenge al matí era el torn de la competició de kumite (lluita), en què van destacar els següents resultats: Joan Escrivà va ser 3r classificat en kumite sènior masculí de 70 a 80 kg; i l'equip kumite mixte, format per Ana Samaniego, Sergi Bautista i Joan Escrivà, que van quedar quarts.

Comenta aquest article