Esports

El Club Karate Cambrils aconsegueix bones posicions al IV Torneig Ciutat de Tarragona

Per Redacció

Foto de tots els participants en aquest IV Torneig Ciutat de Tarragona, celebrat a Torreforta

El dissabte 19 de juny es va celebrar el IV Torneig Ciutat de Tarragona al pavelló municipal de Torreforta. En aquesta competició es van donar cita un total de 20 clubs d'arreu del territori català i d'Andorra, arribant a participar uns 350 competidors de totes les categories. Del Club Karate Cambrils hi van prendre part fins a 19 competidors, tres entrenadors, dos àrbitres —Antonio Bautista i Vicente Carrión— i el Sensei, Manuel Campos.

Durant el matí es va dur a terme la competició de les categories benjamí, aleví, infantil, juvenil i cadet; i ja per la tarda va ser el torn dels júnior, sub-21 i els sènior. Els resultats del club cambrilenc van ser els següents: Guillén Sánchez Miralles, 3r classificat en kata aleví masculí; Marina Carrión Samaniego, 3ra classificada en kata aleví femení; John Núñez Sosa, 2n classificat en kata infantil masculí i 3r classificat en kumite infantil masculí; Joan Escrivà Rovira, 3r classificat en kumite sènior masculí +70 kg.

La resta de competidors que, tot i l'esforç emprat, no van arribar a resultats de pòdium, són: els benjamins Narcís Torres, José Martos, Ulises García, Samuel Martínez, Marçal Esteruelas i David Román; els alevins Jordina Pérez, Andrea Carrión, Raúl Moreno, Núria Torrico i Ismael Peñalver; els infantils Adrián Moreno i César Torrico; i els sèniors Sergi Bautista i Manuel Esteruelas.

Comenta aquest article