Cambrils, escenari de la segona prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja

Un moment d'un dels partits disputats a la platja del Regueral, el passat dissabte al matí

Cambrils ha estat l'escenari aquest cap de setmana, tant dissabte com diumenge, de la segona prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja 2010, organitzada per la Federació Catalana de Voleibol. La platja del Regueral ha acollit els partits de les millors parelles del circuit català.

En la categoria masculina hi van participar un total de 38 parelles, entre les quals hi havia Yamil Yanes i Juan Miguel Rosell, els sotscampions de la primera prova del campionat celebrada a El Vendrell els passats 26 i 27 de juny. El torneig de classificació d'aquesta segona prova es va disputar durant la jornada de dissabte, mentre que les finals es van jugar ahir diumenge. En la categoria femenina hi van prendre part un total de 20 parelles, les quals van jugar durant tot el diumenge. En ambdues categories, cal destacar la presència de les millors paralles del rànquing del campionat. Per altra banda, Cambrils també va acollir el Campionat de Vòlei Platja de Menors, el qual es va disputar durant la jornada de dissabte. Aquest va comptar amb tres parelles en categoria masculina i cinc en categoria femenina.

Els resultats de la segona prova del campionat català

En el quadre masculí es va imposar la parella amb el rànquing número 1 en la llista d’entrada. Lluís De Senespleda i Sergi Martín van vèncer en la final per 21 a 15 a la parella integrada per Xavi Folguera i Christian Salvador, els quals havien quedat en quarta posició en la primera prova del campionat disputada a El Vendrell el passat cap de setmana. En la final de consolació la parella Yamil Yanes-Juan Miguel Rosell va vèncer a Raúl Salguero-Glitz Albrecht per 21-13, aconseguint d’aquesta manera la medalla de bronze en aquest torneig.

En la final femenina les germanes Carlota i Samanta Santamaría  van guanyar a la parella formada per Virgínia Carmona i Rebeca Fernández, la parella que tenia el millor rànquing de la prova. El resultat de la final femenina va ser un ajustat 21 a 19, després d’un partit molt igualat i disputat. En la lluita per la tercera posició va acabar imposant-se la parella integrada per Carolina Triguero i Erica Kliokmanaite que va derrotar la parella formada per Susana Vega-Mireia Muntañà per 21-18.

La següent prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja serà el proper cap de setmana, 10 i 11 de juliol a Mataró, mentre que la quarta prova es disputarà a Viladecans entre els dies 24 i 25 de juliol. La darrera prova final del circuit català de vòlei platja 2010 tindrà lloc a Sitges durant el cap de setmana del 31 de juliol i l'1 d'agost.