Cultura

Els Llops i Daines de l'Agrupament Escolta Gent de Mar representen Perduts a Itàlia, una obra teatral totalment de producció pròpia

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de l'obra en què el grup de turistes arriba a l'hotel on demana hostatge

Ahir al vespre la sala de teatre del Casal Parroquial de Sant Pere va acollir l'estrena de l'obra Perduts a Itàlia, a càrrec d'una de les dues branques dels Llops i Daines de l'Agrupament Escolta Gent de Mar. Aquesta obra teatral era el projecte d'aquest curs que havien proposat els Llops i Daines, xiquets i xiquetes d'entre 8 i 11 anys. La particularitat d'aquest treball és que van ser els mateixos xiquets i xiquetes d'aquesta branca qui van fer el guió, els decorats, la posada en escena i es van encarregar de fer tots els passos pertinents per a la representació de l'obra com és el de demanar la sala de teatre i fer els cartells anunciant la funció.

Perduts a Itàlia narra les peripècies d'un grup de turistes catalans que arriben a Itàlia i a l'aeroport es queden sense maletes. Per a sobreviure a Itàlia hauran de fer feines de neteja a l'alberg on s'hostatgen i, finalment, aconsegueixen tornar a casa gràcies a que dos dels turistes guanyen el premi d'un concurs de televisió anomenat Bocamole.
L'obra, repartida en moltes seqüències, va ser molt divertida i va fer passar una bona estona al públic presenta a la sala. La vetllada es va acabar amb el sorteig d'un pernil i dues ampolles de vi i un aperitiu pels assistents a l'acte.

Dos dels turistes participen al concurs televisiu Bocamole per aconseguir-ne el premi

Els 16 components d'una de les branques dels Llops i Daines que van intervenir en el procés de l'obra

Comenta aquest article