Societat

La plaça d'Espanya s'omple de canalla i d'animació amb un espectacle de titelles per a promocionar el comerç de la zona

Per Redacció

La canalla va seguir atenta l'espectacle de titelles d'ahir a la plaça d'Espanya

La plaça d'Espanya es va omplir ahir a la tarda de la màgia i de l'animació de l'espectacle de titelles "La veritable història del rei que tenia el nas vermell" de l'Invisible Titelles. Aquesta història, que es desenvolupa en el mostrador d'una antiga taverna, va fer les delícies dels més petits que van aplegar-se a la plaça per gaudir de l'espectacle.

Aquesta activitat està emmarcada en la nova campanya "Juguem i fem comerç" de l'Oficina del Pla de Barris de l'Ajuntament de Cambrils i l'associació comercial Vilacentre. Aquesta iniciativa, que es durà a terme durant els mesos de juliol i agost, té l'objectiu de dinamitzar comercialment, promoure i potenciar l'oferta lúdica i de lleure al barri i fer-lo més divertit.

Així doncs, durant tots els dijous del mes de juliol i agost a les 19 hores de la tarda, la plaça d'Espanya acollirà diferents espectacles d'animació. En les properes cites del mes de juliol se succeiran un joc de cucanyes, un taller de manualitats i de reciclatge, una gimcana infantil o un espectacle de màgia. A l'agost, la campanya seguirà amb un espectacle de titelles i de jazz, un taller d'artesania, jocs i cucanyes i un espectacle de pallassos.

Totes les activitats compten amb la col·laboració d'altres entitats socials i culturals de de Cambrils, com l'Associació d'Artesans de Cambrils "El Far dels Somnis" o l'Associació Cambrils La Mar de Jazz.

Un moment del conte "La veritable història del rei que tenia el nas vermell"

Comenta aquest article