Societat

Lluís Niñerola presenta la seva proposta arquitectònica pel "tercer mil·leni" al president de la Diputació de Tarragona

Per Redacció

Lluís Niñerola, a l'esquerra, presentant el seu llibre al president de la Diputació, Josep Poblet

El cambrilenc Lluís Niñerola va ser rebut pel president de la Diputació de Tarragona –Josep Poblet– el passat 18 de juny, en motiu de la presentació del seu llibre “La Llama del Amor. Ensayos sobre una nueva arquitectura para el tercer milenio”. Durant aquesta trobada amb Josep Poblet, el cambrilenc va fer-li entrega d’un exemplar del seu llibre i va fer-li una explicació sobre el que ell anomena la “Nova Arquitectura per al Tercer Mil·leni”. Un concepte que recull els seus coneixements adquirits al llarg de la seva vida professional, tal com va comentar Niñerola a Revista Cambrils Diari Digital, el passat mes de febrer.

En aquesta trobada, Niñerola també va presentar el seu projecte de gratacels anomenat “La Llama de la Tierra”, el qual està inclòs en el llibre. El cambrilenc va presentar aquest projecte en un concurs a Dubai l’any 2008, promogut pel govern d’aquest país. Aleshores, hi van participar 4.600 projectes vinguts de tot el món i el de Lluís Niñerola va ser un dels 900 finalistes.

D’altra banda, recordem que el passat 17 de març, Lluís Niñerola també va presentar el seu llibre "La Llama del Amor. Ensayos sobre una nueva arquitectura para el tercer milenio" a la sala d'actes del Instituto Cervantes de Madrid. En aquesta cita, Lluís Niñerola també va comptar amb el recolzament d’un grup de cambrilencs que van desplaçar-se fins a Madrid per ser presents en aquesta presentació.

Comenta aquest article