La cambrilenca Sandra Álvarez bronze en la prova de llançament de martell al campionat de Catalunya júnior

Imatge d'arxiu de la Sandra Álvarez durant una prova de llançament de martell

Diumenge passat es va disputar el Campionat de Catalunya Júnior a l’estadi Joan Serrahima de Barcelona. L’atleta cambrilenca Sandra Álvarez, enguany atleta del Medilast Lleida, va guanyar la medalla de bronze a la prova de llançament de martell amb un millor intent de 37.01 m. Tot i ser un resultat esperat, té molt de mèrit donada l’adversa situació anímica en que es trobava la Sandra donat que recentment havia perdut la seva àvia paterna.

De part del Club Atletisme Cambrils la representant era l’Elisa Laguna. La seva participació va estar marcada per una lesió al bíceps femoral de la cama dreta, que va impedir que pogués rendir al 100 % de les seves possibilitats. Va participar als 100 m. llisos, on va assolir la 7a. posició amb un registre de 13”23. Al salt de llargada va assolir la 5a. posició amb un millor salt de 4.95 m. Després del segon salt es va haver de retirar a causa de la lesió.

Sílvia Gutiérrez convocada per la selecció catalana

El passat cap de setmana es va disputar a Lloret el Campionat d’Espanya Juvenil per Seleccions Autonòmiques. La Selecció està representada per una atleta per prova. De part del Club Atletisme Cambrils, Sílvia Gutiérrez va estar convocada per la Selecció Catalana. Va participar al relleu 4 x 400 acabant en 5a. posició i contribuint a la victòria de la Selecció Catalana femenina.