Societat

Una classe d'alumnes de la Salle del 55 - 56 es tornen a retrobar en un dinar ple de records

Per Raquel Samaniego

Foto de grup d'una classe d'antics alumnes de la Salle de l'any 1955 - 1956, asseguts pràcticament en el mateix ordre que ho van fer avui fa 55 anys

Era el curs 1955 - 1956. Conjuntament amb el germà Ambrós, un total de 27 nens d'entre 11 i 14 anys es feien la tradicional fotografia de classe. Eren les tres seccions de comerç. D'això fa avui 55 anys, i per aquest motiu, els cambrilencs Lluís Dalmau i Jordi Mariné, dos nens retratats en aquella foto, van voler organitzar una trobada amb aquells companys per recordar vells temps. Va ser el passat divendres quan es van reunir 18 d'aquells 27 nens, avui una mica ja més grans. Acompanyats per les seves dones, van fer un dinar al restaurant Joan Gatell, doncs el seu propietari, Joan Pedrell, també és d'aquesta generació. Segons va explicar Lluís Dalmau a Revista Cambrils Diari Digital, aquella trobada els feia "moltíssima il·lusió a tots", ja que des de que es va acabar el col·legi molts d'ells no s'havien tornat a veure. "Molts —deia— ens hem hagut de tornar a presentar perquè hem canviat massa!", apuntava. Es dóna la particularitat, a més, que aquesta fotografia antiga es va publicar en la secció de la Foto Història en una de les edicions impreses recents de Revista Cambrils.

Els que finalment es van poder reunir, acompanyats per les seves dones, van ser: Andreu Dalmau, Pere Siuró, Josep Maria Siuró, Esteve Solana, Miquel Farnós, Anton Piqué, Àngel Burata, Pere Martí, Frederic Bru, Jordi Tarés, Francesc Zejero, Joan Antoni Castellví, Ernest Mas, Joan Pedrell, Paúl Nolla, Josep Margalef, Jordi Mariné i Lluís Dalmau.


La trobada va sorgir arrel d'aquesta fotografia dels alumnes de la Salle

Comenta aquest article