Societat

El concurs morfològic engega l'11a edició de la Fira del Cavall de Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

El concurs morfològic va estrenar, ahir, la Fira del Cavall de Cambrils

L'11a edició de la Fira del Cavall de Cambrils es va posar, ahir, en marxa amb la celebració de les primeres proves del concurs morfològic. Un concurs que aplega 125 cavalls, una setantena dels quals ja van participar ahir i la resta ho farà avui al matí amb les proves de funcionalitat i, per la tarda, amb la participació de les eugues.
Avui al vespre, a partir de 2/4 de 9, se celebrarà l'espectacle de Lucien Gruss, que porta per nom "Instants eqüestres". Avui, també, es fa la inauguració oficial de la Fira a partir de 2/4 de 9 del vespre i està previst que el conseller d'Agricultura, Joaquim Llena, la presideixi.

Cap de setmana d'intensa activitat

Dissabte i diumenge es desenvoluparan la resta de proves d'aquest certamen, enllestint-se el concurs morfològic, el dissabte al matí, i iniciant-se el concurs de doma clàssica de la copa ANCCE i el concurs de "Doma Alta Escuela", el dissabte a la tarda.
També es podran fer passejades en carruatge durant tot el dia, tant dissabte com diumenge, i es podrà assistir a l'espectacle de Lucien Gruss, que el dissabte començarà a les 9 del vespre i el diumenge a les 8.

Entre el Pinaret i la zona esportiva

Les instal·lacions per a celebrar la Fira del Cavall, enguany, s'han pogut encabir en l'espai que queda entre la part superior de la tercera fase del Pinaret i els camps de futbol municipals. La carpa que acull els concursos i els espectacles té una capacitat per a 1.500 persones i té una pista d'escalfament annexa i una zona d'exposició i de serveis. Les quadres pels cavalls s'han ubicat en un espai posterior.
Per a l'accés a peu de les persones que vagin a la Fira, s'ha habilitat un carrer directe des de la part superior del barri del Pinaret.

Comenta aquest article