Cultura

El Centre Cultural tanca el seu curs d'activitats amb la inauguració d'una exposició de pintura i escultura i una demostració de balls

Per Berta Ruiz

Un moment de la inauguració d'ahir al vespre amb el regidor de Cultura –Joan Recasens–, les professores Laura Álvarez i Dolors Ortuño i el director del Centre Cultural, Joan Pellicer

El Centre Cultural i Ocupacional va acollir ahir al vespre la seva festa de final de curs dels tallers i activitats que s'han realitzat enguany. La celebració va iniciar-se amb la inauguració de l'exposició del taller de pintura i escultura dels treballs realitzats durant el curs, a la qual hi va assistir el regidor de Cultura de l'Ajuntament –Joan Recasens–, el director del Centre Cultural –Joan Pellicer–, la professora del taller de pintura –Laura Álvarez–, la professora d'escultura –Dolors Ortuño– i un bon gruix de la trentena d'alumnes que aquest curs han pres part en aquestes dues activitats. L'acte també va comptar amb un bon nombre de públic que va omplir la sala Àmbits.

Després de la inauguració de la mostra artística va seguir la festa amb una exhibició i mostres de balls del món. En aquesta, els alumnes de ball del Centre Cultural van fer demostracions de diferents estils de ball com la salsa, el country, el tango i la dansa oriental. La sala d'actes del Centre Cultural es va quedar petita per a veure l'espectacle de dansa. Finalitzats els balls, els assistents a la festa van poder gaudir d'un bon refrigeri popular, en el qual hi van participar alguns alumnes fent aportacions al piscolabis.

Cal destacar que aquest curs 2009-2010, el Centre Cultural i Ocupacional ha ofert un total de 24 cursos amb un total de 47 grups, i 462 alumnes. Des de la seva posada en marxa l'any 2002, el Centre Cultural ha anat creixent en nombre de cursos i d'activitats i també en el seu nombre d'usuaris. Al llarg de 2009, van passar per les seves instal·lacions un total de 85.343 usuaris, un 5,44% més que l'any anterior.

Demostració de balls de saló. En aquest cas, els alumnes van oferir una exhibició de salsa

Comenta aquest article