Societat

Més de 160 socis de l'Aula de la Gent Gran clouen un nou curs amb una festa al Casal d'Avis

Per Raquel Samaniego

La sala d'actes del Casal de la Gent Gran, plena de gom a gom ahir, darrer dia del curs

Passats uns minuts de les sis de la tarda començava la festa de final de curs pels més de 160 socis i sòcies de l'Aula Universitària de la Gent Gran de Cambrils. Ahir, la sala d'actes del Casal d'Avis s'omplia per assistir a la darrera xerrada d'aquest grup, que cada setmana compta a la seva agenda amb una destacada participació d'un expert sobre un determinat tema. Ahir, dia de cloenda del curs, va tractar la transició democràtica, una xerrada que va anar a càrrec d'un dels catedràtics de la Universitat Rovira i Virgili. L'acte, a més, va comptar amb el concert de cinc dels alumnes de l'Escola Municipal de Música, que van oferir al públic un ampli repertori de conegudes i animades cançons. Per últim, tots els assistents van poder gaudir d'un pica pica a les instal·lacions del Casal.

Canvi a la presidència de l'Aula de la Gent Gran

El primer president de l'Aula, entitat que es va crear a Cambrils ara fa 13 anys, va ser Josep Maria Vallès. Posteriorment es va posar al capdavant la Montserrat Massagué, i el proper curs ho farà Lluís Álvarez, que fins ara havia estat vocal de la junta directiva. Segons va explicar a Revista Cambrils Diari Digital, aquesta serà una etapa "continuista", ja que l'aula universitària "té uns criteris molt marcats". Sobre aquest aspecte, Álvarez apuntava que la finalitat d'aquesta entitat és donar la possibilitat a la gent gran, que en moltes ocasions no ha tingut oportunitat de tenir una formació, d'assistir a xerrades que els aportin informació sobre diversos temes. "Actualment ha baixat una mica l'edat mitjana de l'aula, així que ja tenim gent que tenen estudis i són llicenciades. Això el que fa és que el nivell de l'ensenyament o de la informació s'ha hagut de buscar és més elevat que anys enrere", explicava Álvarez. Tot això, és possible amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili.

Montserrat Massagué, fins ahir presidenta de l'Aula Universitària de la Gent Gran, al costat de Lluís Álvarez, que n'agafa el relleu

Cinc alumnes de l'Escola Municipal de Música van oferir un concert

Comenta aquest article