Esports

Els equips de base del Cambrils Club Hoquei acaparen els podis del 12è torneig "Vila de Cambrils"

Per Redacció

Un moment d'un dels partits disputats el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports entre el Cambrils i el Reus Ploms

Durant tota la jornada del passat dissabte 12 de juny, el Cambrils Club Hoquei va organitzar el seu 12è torneig d'hoquei base "Vila de Cambrils" al Palau Municipal d'Esports. El torneig d'enguany va comptar amb la participació de tot els equips de base del Cambrils Club Hoquei, el CN Reus Ploms i el Mollet HC.

Els partits es van encetar de bon de matí, cap a dos quarts de deu, i es van allargar fins al vespre. En total es van disputar un total de 23 partits en les diferents categories, des de la categoria d'escola fins a la categoria júnior. Tot plegat, va reunir més de 200 i nenes que van gaudir d'una diada d'hoquei a Cambrils. A més, els equips cambrilencs van quallar uns excel·lents resultats, quedant primers en sis de les vuit categories de competició del torneig.

Resultats del torneig

En la categoria d'escola, els tres primers llocs van ser per al Cambrils CH "C", el Cambrils CH "A" i el Cambrils CH "B", respectivament, mentre que el CN Reus Ploms va tancar la classificació del grup. En la categoria prebenjamí d'iniciació, la primera posició del grup va ser per al Mollet HC, seguit del Cambrils CH i en tercer lloc el CN Reus Ploms. En la categoria prebenjamí, l'equip cambrilenc va quedar primer, seguit del Reus Ploms i el Mollet; mentre en la categoria benjamí, es va repetir la mateixa classificació, amb el Cambrils com a campió, el Reus Ploms com a segon i el Mollet en tercer lloc. En la categoria aleví, els dos primers llocs de la classificació van ser per al Cambrils CH "A" i el Cambrils CH "B", seguits del Mollet "A" i el Mollet "B". Pel que fa a la classificació en categoria infantil, el primer lloc també va ser per a l'equip cambrilenc, mentre que el Mollet HC va quedar segon; en la categoria juvenil, les posicions es van intercanviar, quedant primer el Mollet i segon el Cambrils. Finalment, en categoria júnior, el Cambrils CH es va proclamar campió del seu grup després de vèncer en els penals al Mollet HC.

Comenta aquest article