Sis atletes cambrilencs queden finalistes al Campionat de Catalunya de les categories infantil, aleví i benjamí

L'atleta Carolina Molina, de blau, en una imatge d'arxiu. En la competició d'aquest cap de setmana va quedar sisena al salt de llargada

Dissabte passat es va disputar a El Prat de Llobregat la fase final del Campionat de Catalunya de les categories infantil, aleví i benjamí d'atletisme. Van ser nou els atletes del Club Atletisme Cambrils que van participar en aquesta fase final: 4 infantils, 4 alevins i 1 benjamí, assolint uns resultats destacats, ressaltant dos quarts llocs i quatre més acabaven en posició de finalistes, és a dir, entre els 8 millors de Catalunya. Tanmateix, es batien dos nous Rècords de Cambrils.

Els finalistes van ser: Pol Recasens, quedant quart al llançament de disc aleví amb un millor intent de 23.60 metres, millorant el Rècord de Cambrils en possessió del Manel Sánchez per més d’un metre; Àlex Fernández, quart als 1.000 metres marxa benjamí amb una marca de 6’06”71, millorant el Rècord de Cambrils que ell mateix tenia en vora mig minut; Pau Samaniego, setè al salt amb perxa aleví, superant el llistó situat a 1.80 metres, 5 centímetres més que la seva anterior marca personal; Carolina Molina, sisè al salt de llargada infantil amb un millor salt de 4.46 metres. La Carolina va competir en inferioritat de condicions físiques degut a una contractura muscular, que va impedir que pogués lluitar per reeditar la medalla de bronze assolida al Campionat de Catalunya de pista coberta; Maria Julve, vuitena al salt d’alçada aleví superant el llistó situat a 1.20 metres, 5 centímetres més que la seva anterior marca personal. Va saltar el mateix que la tercera classificada, però va perdre la medalla de bronze pel número d’intents; i per últim Clàudia Buil, sisena al llançament de disc aleví amb un millor intent de 20.14 metres, millorant la seva marca personal per més de dos metres. Aquesta competició posava punt i final a la temporada dels atletes d’aquestes categories d’iniciació.