Societat

Els pallassos Pallapupas omplen de nassos vermells el Mercat Municipal de la Vila

Per Berta Ruiz

Alguns paradistes del Mercat de la Vila també van col·locar-se el nas vermell

El Mercat Municipal de la Vila va acollir el passat dissabte al matí un espectacle d'animació molt especial, protagonitzat pel pallasso Pallapupas de l'ONG Pallapupas (Pallassos d'hospital).

Entre les 11 i les 13.30 hores, el pallasso Pallapupas acompanyat de la infermera Talquistina van voler donar a conèixer a tots els clients del mercat la tasca social que es realitza des d'aquesta ONG. Una ONG que omple d'alegria 16 hospitals d'arreu de Catalunya, per tal de millorar la qualitat de vida dels infants, dels adolescents i dels avis ingressats. Els Pallapupas són pallassos professionals amb formació mèdica especialitzada que es dediquen a omplir d'alegria i il·lusió els hospitals a través del joc i del riure. Per això, el passat dissabte, el pallasso Pallapupas i la seva infermera Talquistina van anar repartint nassos vermells de pallassos entre els clients del mercat a canvi d'una donació simbòlica de 2 euros per a col·laborar amb aquesta ONG.

Aquesta activitat al Mercat Municipal de la Vila, com d'altres que s'han vingut fent darrerament en aquest espai, forma part d'una campanya de dinamització comercial als mercats municipals d'arreu de Catalunya. Una campanya a la qual s'hi ha adherit l'Ajuntament de Cambrils i que està impulsada per la Federació de Gremis de Detallistas de Productes Alimenticis i Associacions de Concessionaris de Mercats de Catalunya. Aquesta iniciativa també forma part del pla de dinamització del Mercat de la Vila, promoguda des de l'Oficina del Pla de Barris.

Els Pallapupas van animar alguns clients del mercat

Comenta aquest article