Esports

Un centenar de joves jugadors de bàsquet participen a la tercera Tecnificació del CB Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Jugadors alevins en una de les sessions de tecnificació del CB Cambrils celebrades aquesta setmana al pati del col·legi Marinada

El passat dimarts 8 de juny el CB Cambrils va posar en marxa la tercera Tecnificació de bàsquet que enguany compta amb un centenar de joves jugadors repartits en 11 grups. Aquesta tecnificació és oberta a totes les edats, des de prebenjamins fins a júniors, i consta de 10 sessions que es faran durant aquest mes de juny. Els diferents grups es reparteixen en dos llocs de treball, el Palau Municipal d'Esports i el pati del col·legi Marinada, de manera que els alumnes alternen aquests dos espais de joc.

Pel CB Cambrils, aquesta tecnificació és molt important de cara a planificar els diferents equips de cara a la propera temporada a més que, pels jugadors, els permet treballar els aspectes més tècnics del bàsquet.
Seguint amb els aspectes formatius, el CB Cambrils té a punt el segon Campus de bàsquet que es farà a Cambrils entre els dies 19 de juliol i el 6 d'agost.

Comenta aquest article