Informació general

La Guàrdia Civil deté vuit persones relacionades amb la falsificació de roba esportiva a la Costa Daurada

Per Redacció

Volum de material intervingut en aquesta operació

Del 3 al 7 de juny, la Patrulla Fiscal Territorial (Pafite) de la Guàrdia Civil –amb base a Cambrils– va detenir un total de vuit persones acusades d'un presumpte delicte contra la propietat industrial. Les detencions es van dur a terme en el marc de l'operació "Nikadi", operació dins d'un ampli dispositiu de caràcter fiscal que la Guàrdia Civil està realitzant a diferents localitats turístiques de la demarcació de Tarragona.

Els fets es remunten al mes passat, quan es va detectar l'existència d'una xarxa dedicada a la distribució i venda de peces de roba de marques esportives molt conegudes –presumptament falsificades– a diferents botigues de souvenirs de la Costa Daurada. Després de diverses investigacions, el passat 3 de juny es va realitzar la primera acció policial que es va saldar amb la detenció de sis persones, quatre veïnes de Salou i dues més de Vila-seca. Durant la detenció es van localitzar 2.540 peces de roba esportiva, valorades en uns 140.650 euros.

El passat divendres 4 de juny es va detenir una altra persona –veïna de Salou– relacionada amb aquesta xarxa i aquest dilluns es va tancar el dispositiu amb la darrera detenció d'una altra persona implicada. Les vuit persones detingudes són de nacionalitat índia i han passat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Tarragona, juntament amb tot el material intervingut.

Comenta aquest article