Esports

David Solé, capità de l'equip Cambrils del club Cambrils Golf Par 3, participarà a la II Copa del Món de "pitch and putt"

Per RedaccióPer l'esquerra Marc Lloret, Fernando  Cano, Jordi Serra i David  Solé que participaran en la II Copa del Món de pitch and putt
Aquest cap de setmana es va celebrar al Pitch and Putt Barcelona Teià la fase prèvia per a la classificació del II Campionat del Món de pitch and putt que se celebrarà el proper mes de març a les instal·lacions d'aquest club, situat a la comarca del Maresme. Els enfrontaments van ser en la modalitat  match play i Marc Lloret, Fernando Cano, Jordi Serra i David Solé són els quatre jugadors catalans que es van classificar per participar en la segona edició de la II Copa del Món de pitch and putt.

David Solé és el capità de l'equip Cambrils del club Cambrils Golf Par 3 i en el seu palmarès esportiu ha aconseguit la segona posició en el Campionat de Catalunya absolut l'any 2005, quart finalista en el Campionat de Catalunya match play 2005, on es va classificar entre els 8 primers, i cinquè classificat en el rànquing general de Catalunya. A nivell de club, David Solé, ha aconseguit la segona posició en el match play 2005 i va ser candidat a guanyar l'ordre de mèrit 2005.

En la primera edició, la Copa del Món de pitch and putt es va celebrar, com a iniciativa de la Federació Italiana de Pitch and Putt i amb el suport de l'Associació Europea de Pitch and Putt (EPPA),  a la localitat de Chia, a Cerdenya, l'octubre de 2004. En aquesta competició s'apliquen les regles de l'EPPA per a competicions internacionals; forats a 40 i 90 metres amb un recorregut de 1.200 metres per 18 forats, dos pals i el putter, sense ser obligatoris els tees.

Comenta aquest article