Informació general

L'àrea de Turisme col·loca unes plaques explicatives als principals punts d'interès local

Per Berta Ruiz

Placa vertical instal·lada a la porta de la capella de Sant Josep, al carrer de Sant Plàcid

Des de fa un parell de mesos, l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils va iniciar la col·locació d'una senyalització als principals llocs d'interès turístic. Aquestes plaques estan escrites en tres idiomes –català, castellà i anglès– i contenen informació històrica i dades d'interès sobre cada espai. Cal destacar que hi ha tres tipus de senyalització: plaques verticals, plaques horitzontals i plaques de façana.

Tal com ha explicat la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils –Anna López–, de moment, s'han instal·lat un total de 57 plaques informatives als edificis més emblemàtics de Cambrils, a les esglésies i parròquies, als diferents espais museístics, a les torres i fars, als principals espais naturals com els aiguamolls o els barrancs que travessen el municipi o a d'altres llocs singulars com per exemple el Pi Rodó. Actualment encara s'estan col·locant algunes d'aquestes plaques i més endavant es podrien ampliar els punts d'interès.

Aquesta senyalització també anirà acompanyada d'un plànol explicatiu que estarà disponible a la pàgina web de Turisme de Cambrils, tot i que encara s'està treballant en això. Aquest projecte de senyalització dels llocs turístics més importants té un pressupost de 60.000 euros, i s'emmarca en una subvenció atorgada des de la Generalitat a Turisme de Cambrils.

Placa col·locada sobre el paviment, davant la casa número 4 del carrer de l'Hospital

Comenta aquest article