Esports

El ciclista Alejandro Sánchez queda tercer en el campionat de Catalunya de ciclisme en pista

Per Redacció

Alejandro Sánchez, a la dreta de la imatge, durant el campionat de Catalunya de ciclisme en pista disputat a Barcelona

El passat dissabte 5 de juny es va disputar al velòdrom d'Horta de Barcelona el campionat de Catalunya de ciclisme en pista, modalitat en la qual hi va participar el cambrilenc Alejandro Sánchez per primera vegada.

El ciclista cambrilenc va competir en tres proves diferents, la suma de les quals donava la classificació final de cada ciclista. La primera prova era de velocitat, la segona de puntuació i la tercera era de la modalitat scratch. Sánchez va aconseguir molt bons resultats en les dues primeres proves, però una caiguda en la darrera cursa va perjudicar el cambrilenc en la classificació final. No obstant, Alejandro Sánchez va aconseguir la tercera posició del campionat, un lloc molt meritori tenint en compte que aquesta era la primera vegada que hi participava i s'enfrontava davant de ciclistes més experimentats en la modalitat de ciclisme en pista.

Cal destacar que el cambrilenc realitza entrenaments d'aquesta modalitat una vegada per setmana al velòdrom de Camp Clar, juntament amb els seus companys d'escola. A més, aquesta modalitat suposa una major dificultat pels joves ciclistes ja que la bicicleta no porta frens i no hi ha canvis de marxes.

La propera cita pel cambrilenc serà el dia 20 de juny a Tàrrega en el campionat de Catalunya de ciclisme en carretera.

Comenta aquest article