Cultura

La segona edició dels Premis d'Excel·lència premiarà els alumnes més brillants de Batxillerat, de Cicles Formatius i de l'Escola de Música

Per Berta Ruiz

El regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació –Salvador Matas– i el director de l'Antena del Coneixement –Ramón García Mateos–, ahir durant la presentació d'aquests premis

El proper 12 de juliol es farà l'acte d'entrega dels Premis a l'Excel·lència per a alumnes de Batxillerat, de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i de l'Escola Municipal de Música de Cambrils, en la seva segona edició tal com van presentar ahir en roda de premsa el regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació –Salvador Matas– i el director de l'Antena del Coneixement de la URV a Cambrils, Ramón García Mateos.

En la primera edició de l'any passat, els premis van premiar el millor alumne de Batxillerat cambrilenc. En aquesta segona edició, els Premis d'Excel·lència creixen i augmenta el nombre de reconeixements, ja que es premiarà aquells alumnes més brillants de segon de Batxillerat, de Cicles Formatius tant de Grau Mitjà com superior i els alumnes que finalitzin els seus estudis a l'Escola de Municipal de Música. Tal com va dir Salvador Matas, "ens sembla important llençar el missatge que aquells alumnes que s'esforcen i treballen es mereixen un reconeixement públic. Enguany fem un pas endavant i ampliem els premis als millors alumnes de Cicles Formatius i també de l'Escola Municipal de Música de Cambrils, ja que té una llarga tradició i un alt nivell de qualitat dels seus ensenyaments".

Un reconeixement simbòlic a l'esforç i al treball

El director de l'Antena del Coneixement de la URV a Cambrils –Ramón García Mateos– també va remarcar que aquesta segona edició dels premis suposen la seva consolidació. "Aquest és un acte festiu de final d'etapa per a estudiants que han complert els seus objectius i ho han fet unes notes d'excel·lència. És un reconeixement simbòlic, però important perquè es reconeix l'esforç i el treball d'aquells alumnes que destaquen".

En aquests Premis d'Excel·lència els diferents centres educatius també hi participaran activament. Actualment, s'estan presentant les candidatures d'aquells alumnes susceptibles de ser premiats i a mitjans d'aquest mes de juny es constituirà un tribunal municipal que establirà uns criteris concrets per establir els alumnes més excel·lents de cada ensenyament. El proper 12 de juliol a les 19 hores de la tarda a la sala de plens tindrà lloc l'entrega de premis, en la qual cada alumne premiat rebrà un ordinador portàtil. Recordem que en la primera edició, es va premiar l'excel·lent trajectòria de l'alumne de segon de Batxillerat de l'institut Ramon Berenguer IV, Javier Noguera Ropero.

Comenta aquest article