Esports

El Cambrils CH tanca la temporada amb una derrota davant el Mollet HC

Per Redacció

Carles Veciana controlant la bola davant la pressió dels jugadors del Mollet en el partit disputat el passat dissabte a la pista annexe del camp de futbol

Cambrils CH 6 - Mollet HC 8

Aquest passat dissabte, el Cambrils CH va disputar l’últim partit de la temporada contra el Mollet HC, qui tot i la victòria davant els cambrilencs no ha pogut salvar la categoria.
El partit es va jugar a la pista annexa al camp de futbol ja que el Palau Municipal d'Esports estava ocupat pels actes de la Fira.
Els cambrilencs van anar des d’un bon començament per sota en el marcador. No havia transcorregut ni un minut de joc, que els vallesans s'avançaven en el marcador (0-1). La reacció local va arribar 4 minuts més tard de la mà del davanter cambrilenc, Miki Castel, qui va fer l’empat amb un gol marca de la casa (1-1). Però al Mollet només li servia la victòria, i això va quedar palès en els minuts següents. En 10 minuts de joc, els visitants van remuntar fins a deixar el marcador amb un contundent 1-5, gràcies en gran part al desconcert local. Només un gol de rebot a tir del júnior, August Villamayor, va escorçar la diferència, deixant el marcador amb un inesperat 2-5 en què es va arribar al descans. Cal dir que les decisions arbitrals van treure de polleguera a la banqueta local i l'àrbitre va fer un ampli repertori de targetes contra els tècnics locals. En el moment de retira-se als vestidors es van viure moments de tensió

A dos minuts de la represa un nou gol de Miki Castel va donar esperances als homes de Salva Franch (3-5), Però els visitants van fer un nou gol (3-6). A continuació, una ràpida jugada entre Joan Roig i Miki Castel, va finalitzar amb un gol de Miki Castel (4-6). El marcador no va trigar gaire en moure’s amb un gol de falta directa del visitants (4-7). Els temps anava passant, i la diferència de tres gols semblava insalvable. Tot i que el golejador de la tarda, Miki Castel va anotar dues dianes més,
amb cinc gols al seu marcador particular, un gol visitant, entre aquests dos gols, va impedir qualsevol pensament de remuntada dels locals (6-8).

Sense desmerèixer la victòria vallesana, la intranscendència del resultat pel interessos locals pot explicar aquesta derrota, que en cap moment desllueix la gran temporada dels homes de Salva Franch. Han finalitzat la temporada en la tercera posició de la classificació general, només per darrera del Igualada HC i CN Reus Ploms, que l’any vinent jugaran a Nacional Catalana.

Torneig d'hoquei base el proper 12 de juny

Després de la sorprenent temporada, els homes de Salva Franch s’agafen unes més que merescudes vacances fins a la pretemporada vinent. Abans, però, el Cambrils Club d'Hoquei organitza el proper dissabte dia 12 de juny la festa de l’hoquei cambrilenc amb la celebració del 12è torneig d’hoquei base “Vila de Cambrils”.

Comenta aquest article