Esports

Aquest diumenge se celebrarà el XVIII Campionat Local d'Atletisme i el XI Memorial Carolina Marín

Per Redacció

Un moment de la prova de 600 metres llisos disputada l'any passat al XVII Campionat Local

Aquest proper diumenge arriba el XVIII Campionat Local d'Atletisme, organitzada pel Club cambrilenc, i que farà per quart any consecutiu a l'estadi d'atletisme. Tot i estar dirigida als escolars de Cambrils, la prova té caire oficial, amb la presència de jutges de la Federació Catalana d’Atletisme que certifiquen les marques assolides durant la jornada. A més, aquesta edició tornarà a comptar amb la presència de la video-finish, un aparell que mesura electrònicament el temps de les curses fins a la centèsima de segon amb una gran precisió.

Aquest esdeveniment és el referent dels nois i noies en edat escolar de Cambrils que volen provar les seves qualitats atlètiques en les diferents disciplines de curses, salts i llançaments que hi tenen lloc. S'espera que la competició torni a tenir la resposta excepcionalment positiva de les darreres edicions i que aplegui un alt nombre de participants de tots els centres educatius locals.

XI Memorial Carolina Marín

També se celebrarà el XI Memorial Carolina Marín, que premia als joves més qualificats en l'apartat de la velocitat. És un reconeixement al record de la Carolina Marín, atleta del club que va morir fa onze anys, però que tot i així encara és posseïdora del Rècord Absolut de Cambrils dels 100 metres lliures. Els guanyadors de cada categoria rebran un trofeu amb la figura d'una noia en plena cursa. La competició començarà a les 10 del matí, i s’allargarà fins a les 13 hores, moment en que es lliuraran les medalles i els trofeus als guanyadors i obsequis a tots els participants.

Comenta aquest article