L'atleta cambrilenca Maria Álvarez queda onzena en el campionat de Catalunya de proves combinades

L'atleta cambrilenca Maria Álvarez, entrant per la pista 5, va quedar onzena al Campionat de Catalunya de Proves Combinades

El passat cap de setmana es va disputar a Gavà el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories aleví, infantil i cadet. Cinc participants del Club Atletisme Cambrils s’havien classificat per a disputar aquest Campionat, però la mala sort en forma de malaltia i lesions va fer que només fos un el representant local que hi prengués part. Maria Álvarez va participar en la prova d'hexatló cadet.

La primera jornada començava la competició millorant la seva marca personal als 100 m. tanques parant el cronòmetre als 17”9. Continuava el seu bon moment de forma amb una nova marca personal de 1.38 m. al salt d’alçada. Concloïa la primera jornada amb el llançament de pes, assolint un millor registre de 6.65 m.
Encetava la segona jornada amb el salt de llargada, assolint un millor intent de 3,96 m. A continuació llançava la javelina a 14,29 m. I acabava la seva participació acabant 3a. a la 1a. sèrie dels 100 m. llisos amb una millor marca personal de 13”4.

En el conjunt de la combinada, la Maria assolia una marca personal de 2.422 punts i la 11a. posició final del Campionat.