Esports

L'equip cadet masculí del Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils queda quart al campionat d'Espanya de llaüt del Mediterrani

Per Redacció

l'equip sènior masculí dels Vogadors-Vent d'Estrop a Dènia

La localitat de Dènia va ser l'escenari el passat cap de setmana del 29 i 30 de maig del VI Campionat d'Espanya de banc fix del Mediterrani. En la competició hi van prendre part un total de 73 tripulacions repartides en les diferents categories: 6 en la categoria cadet masculí, 4 en la categoria juvenil femení, 3 en la categoria juvenil masculí, 14 en la categoria absoluta masculina, 13 en la categoria absoluta femenina, 12 en la categoria veterà masculí i 12 en la categoria veterà femení. Pel que fa als clubs participants hi van prendre part un total de 26, dels quals 10 d'aquests eren catalans: el Club Natació Badalona, el Club Nàutic Bétulo, el Club Rem Badalona, el Club Rem Arenys, el CR Treumal de Blanes, el CR Santa Cristina de Lloret, el CR Empuriabrava, els Vogadors de Baix a Mar de Torredembarra, el Club de Rem de Colera i el Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils. També hi van participar d'altres clubs d'arreu de l'Estat.

Per part del club cambrilenc hi van competir un total de cinc tripulacions: la categoria cadet masculí, absolut masculí, absolut femení, veterà masculí i veterà femení. Els resultats esportius per als equips cambrilencs van ser els següents: en la categoria cadet masculí es va quedar en quarta posició; en la categoria absoluta masculina no es va aconseguir entrar en les regates de les semifinals; en la categoria absoluta femenina es va participar en les semifinals i es va arribar a la final B, quedant finalment en cinquena posició. En la categoria veterà masculí, també es va participar en les semifinals i en la final B, aconseguint una sisena posició, mentre que en la categoria veterà femení es va assolir la classificació per a les semifinals i la participació en la final B, on es va aconseguir la vuitena posició.

Pel club local, aquesta ha estat una gran experiència, però també cal tenir en compte que els equips cambrilencs es troben en plena pretemporada de cara a iniciar la competició esportiva a Catalunya. Ara, els Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils estan acabant de posar-se en plena forma per arribar al màxim nivell el proper 20 de juny amb l'inici de la Lliga catalana, que finalitzarà amb el campionat de Catalunya de llaguts.

Comenta aquest article