Esports

Els palistes cambrilencs copen les primeres posicions del podi en un torneig intercomarcal de tennis taula

Per Redacció

Palistes cambrilencs que van participar en el torneig interescolar de tennis taula, el passat 29 de maig

El passat dissabte 29 de maig va tenir lloc a Reus un torneig interescolar de tennis taula en el qual hi van participar alguns palistes del Club Tennis Taula Cambrils.

Els resultats obtinguts pels palistes cambrilencs van ser molt positius. En la categoria prebenjamí, David Muñiz va quedar primer, mentre que aquest mateix jugador va quedar tercer en la categoria benjamí. La primera posició en la categoria aleví femení també va ser per a la palista del Club Tennis Taula Cambrils, Zulema Romero. En la categoria infantil, el podi també va ser ocupat per jugadors cambrilencs, amb la primera posició per a Marc Marchante i la tercera posició per al debutant Juan José Nieto. En la categoria cadet, els resultats assolits pels cambrilencs també van ser molt positius amb un segon lloc per a Guillermo González, un quart lloc per a Denis Kolejak, un setè lloc per Albert Romero i una octava posició per a Kevin Marcos. 

En aquest final de temporada, des de la junta directiva del club s'agraeix el suport i col·laboració dels seus diferents espònsors. D'altra banda, des del Club Tennis Taula Cambrils ja s'està treballant en l'organització del segon Open de tennis taula Ciutat de Cambrils, que tindrà lloc els propers 26 i 27 de juny.

Comenta aquest article