Societat

Joventut busca participants per realitzar un 'Lipdub' al port cambrilenc

Per Redacció

Els corresponsals de Joventut estan organitzant un 'Lipdub' al port cambrilenc. Es tracta d’un vídeo musical realitzat per un grup de persones que sincronitzen els llavis, gestos i moviments amb una cançó popular. Normalment es realitza amb una sola gravació en la qual es participants fan playback durant la reproducció de la cançó. El dia escollit per fer el vídeo és el dissabte 19 de juny, i se sortirà de la plaça de Marcelí Domingo en direcció a la vela.  La cançó del Lipdub seria 'Don't stop me now', de Queen.

Tots els que vulguin participar, fins als 35 anys, podran inscriure's al Punt d'Informació Juvenil fins aquest dimecres, 2 de juny. Les persones poden inscriure’s també via e-mail enviant un correu a joventut@cambrils.org, especificant nom, cognom, data de naixement, DNI i telèfon mòbil.
 
Execució i gravació

A les 9 hores és la trobada de tots els inscrits (de moment superen el centenar). A les 9.30 començaria la gravació. El circuit es reparteix en 10 zones, a cada una d'elles hi ha un responsable que s'encarrega d'organitzar i controlar el temps i que tots els participants estiguin al seu lloc. Sobre les 14 hores està previst la finalització del rodatge.

Comenta aquest article