Cultura

37 artistes exposen les seves obres de pintura, ceràmica, fotografia i patchwork en la 30a edició de la mostra Artistes de Cambrils

Per Berta Ruiz

L'exposició dels Artistes de Cambrils es podrà visitar a la sala Àgora fins el proper 2 de juliol

Ahir al vespre es va inaugurar a la sala Àgora del consistori cambrilenc l'exposició dels Artistes de Cambrils, un acte que cada any serveix de preludi per encetar el programa cultural de la Fira de Cambrils. L'acte d'inauguració d'ahir va comptar amb la presència de l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, el regidor de Cultura –Joan Recasens– i la regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat, Laura Forcadell.

Aquesta exposició, que es podrà visitar fins el proper 2 de juliol, és una mostra que recull diferents obres pictòriques realitzades amb diferents tècniques de treball, peces de ceràmica, instantànies fotogràfiques i alguna peça creada amb patchwork d'un total de 37 artistes cambrilencs. Tal com va comentar ahir Benaiges, enguany la mostra dels artistes de Cambrils compleix el seu 30è aniversari, símptoma de la seva total consolidació i on cada any, "els artistes de casa nostra poden mostrar les seves inquietuds a través de l'art i de les seves obres, fent que Cambrils també sigui reconegut arreu per la qualitat de la seva cultura i del seu art".

Els artistes que enguany exposen a l'exposició Artistes de Cambrils són els següents: Teresa Rus, Joaquim Llorens, Montse Forcadell, Jesús Tàpia, Emmy Van Esser, Yvonne Valentijn, Joan Castro, Albert Porres, Myriam Alfaro, Generoso Sánchez, Xavier Castellnou, Lluís Recasens, Leopold Escoté, M. Jesús Buñuel, Rosa Maria Aixut, Lucía Álvarez, Laura Mestres, Obdúlia Boada, Pedro M. Calavia, Elena Rovira, M. Teresa Anguera, Concepció Pallarès, Ana M. Ortoneda, M. Lourdes Mercadé, M. Dolors Castells, Paquita Ciurana, Ana Vilallonga, Consuelo Sabaté, Josep M. Ferran, Joan Pastó, Jordi Pastó, Teresa Prim, Roser Solsona, Agustí Ortoneda, M. Lluïsa Recasens i Dolors Sabaté.

Comenta aquest article