Esports

La UE Vilafortuny tindrà equips de futbol base la propera temporada

Per Berta Ruiz

Imatge d'un partit d'aquesta temporada entre l'equip amateur del Vilafortuny i el Marina

La UE Vilafortuny tindrà equips de futbol base la propera temporada 2010-2011, segons ha informat el seu president –Xenxo Sánchez– a Revista Cambrils Diari Digital. De moment, la Unió Esportiva Vilafortuny, compta amb uns 36 jugadors d'entre 9 i 14 anys d'edat que formaran un equip en la categoria aleví i un altre en la categoria infantil. Aquests dos equips de futbol base se sumaran a l'equip amateur que, des de la seva creació fa unes temporades, juga a la Tercera Territorial.

Tal com ha explicat Xenxo Sánchez, la creació d'aquesta escola de futbol base per part de la UE Vilafortuny neix de la demanda existent d'alguns pares i veïns de Vilafortuny. Els nous equips de futbol base de la UE Vilafortuny entrenaran en els camps municipals de futbol, tot i que els horaris encara s'han d'acabar de perfilar d'acord amb la resta d'equips de futbol cambrilencs.

Les inscripcions per a formar part dels equips de futbol base de la UE Vilafortuny es poden fer al bar Xenxo de Vilafortuny o al centre cívic de Vilafortuny.

Comenta aquest article