Informació general

Robert Benaiges: "Seguirem marcant la línia de treball al cos de la Policia Local, i a qui no li agradi, que s'ho prengui amb calma"

Per Raquel Samaniego

L'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges

El passat dilluns es va celebrar una reunió entre l'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, i els representants sindicals de la Policia Local per tal de conèixer quines són les seves reivindicacions, entre les quals es troben la dimissió de la regidora de Seguretat Ciutadana, Laura Forcadell, el cap de la Policia, Josep Francesc Martínez, i els seus càrrecs de confiança. Benaiges, en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, tornava a incidir en que qui marca la línia de treball i de gestió de la policia és el govern, per això, "si als agents els agrada bé, i sinó, que s'ho vagin prenent amb calma, ja que si nosaltres volem més flexibilitat al cos policial, haurà de tenir més flexibilitat, i si volem un altre tipus de servei, haurà de donar un altre tipus de servei. El conveni s'ha de negociar i en aquests moments ho estem fent". Per aquest motiu, "s'han posat sobre la taula tots els interessos de la policia des del punt de vista laboral, i tots els criteris que l'Ajuntament creu que són els millors per gestionar-la. Tota la resta són interessos polítics que perjudiquen, i molt, la imatge de la Policia Local de Cambrils".

Crítica a la metodologia de l'oposició

Benaiges va aprofitar per criticar la metodologia que tenen els partits de l'oposició per denunciar aquest tema, "quan ni ells saben què està passant". A més, li preocupa, segons va dir, que es "frivolitzi tant amb la policia local per interessos polítics, sobretot gent que no saben del que parlen".

Respecte la denúncia pública que va fer l'oposició sobre les pressions que reben els agents per posar més multes i sancions, Benaiges deia que l'oposició "confon" els conceptes "ja que no era el mateix les multes que les sancions administratives". Tot i així, assegurava no saber quins eren els números reals que s'havien pressupostat o els que s'havien arribat a recaptar en multes i sancions en els últims anys. "L'oposició insinua que el govern municipal imposa criteris sobre el tractament de les sancions. Això és mentir, injuriar i dubtar de la professionalitat dels policies i del bon sentit del govern".



Comenta aquest article