Esports

Ivan Cervantes aconsegueix la segona posició en la tercera prova del campionat mundial d'enduro disputada a Itàlia

Per Redacció

Ivan Cervantes en una imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Aquest passat cap de setmana es va disputar la tercera prova del campionat mundial d'enduro a la localitat italiana de Lovere, la qual va comptar amb la participació del pilot cambrilenc de KTM Ivan Cervantes. En les dues jornades de la competició es van disputar quatre proves especials, dues d'aquestes van tenir lloc en terreny de muntanya i les altres dues es van disputar prop de la població.

El recorregut de la jornada de dissabte va consistir en realitzar tres voltes. Només començar la primera d'aquestes, Cervantes va tenir força problemes respiratoris donada una forta al·lèrgia al pol·len que el va deixar molt fatigat. Tot i la capacitat de lluita del pilot cambrilenc, els temps en aquesta primera volta no van ser gaire bons, fet que va condicionar-li la resta de la jornada. Tot i això, Cervantes va anar escalant posicions i en la darrera volta va poder aconseguir un segon lloc molt lluitat, per darrere del pilot finlandès de HM Honda, Mika Ahola.

Els problemes respiratoris de Cervantes van millorar de cara a la jornada de diumenge, en la qual es va presentar una forta lluita entre el pilot cambrilenc i el seu màxim rival en E2, Mika Ahola. Només començar la prova, el cambrilenc va marcar uns temps molt bons i en la segona volta va seguir la seva bona progressió. Malauradament, en la darrera volta el cambrilenc va patir una caiguda i tot i que el finlandès no va realitzar un bon temps va endur-se el triomf final per 17 centèsimes.

Comenta aquest article