Informació general

Cambrils i Salou presenten la 3a Fira Marítima de la Costa Daurada, que comptarà amb 23 estands

Per Berta Ruiz

La presentació de la 3a edició de la Fira Marítima es va fer al Club Nàutic de Salou
La presentació de la 3a edició de la Fira Marítima es va fer al Club Nàutic de Salou | Lluís Rovira i Barenys

Un any més, Cambrils i Salou presenten conjuntament la 3a edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada. Enguany, seguint amb el torn rotatori entre les dues ciutats, serà el port cambrilenc l'escenari que aculli la fira entre els dies 27 i 30 de maig. Entre les principals novetats d'enguany, també tindrà lloc la primera edició de la Fira del Vaixell d'Ocasió. Ahir es presentava en roda de premsa aquesta nova edició de la fira a les instal·lacions del Club Nàutic de Salou. La presentació va comptar amb la presència de l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, l'alcalde de Salou –Pere Granados–, el regidor de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Cambrils –Oliver Klein–, el regidor de Promoció Econòmica –Marc Montagut– i el regidor de Comerç, Mercat i Consum –Pedro Lavilla–, entre d'altres representants d'ambdues poblacions.


Treball conjunt de promoció entre Salou i Cambrils

Sobre l'organització d'aquesta tercera edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada, l'alcalde de Cambrils va explicar que, "aquesta fira és una mostra molt clara de la col·laboració entre els dos municipis, un exemple de l'eficàcia en el treball conjunt". A banda, segons va dir Benaiges, "la fira ha estat una iniciativa molt interessant pel sector nàutic, un sector econòmic molt important a la nostra demarcació. Aquesta fira ens ajuda a promocionar les dues ciutats, però també posa en valor aquesta activitat econòmica i es relaciona amb un element tan representatiu com és el nostre mar". Per la seva part, l'alcalde de Salou –Pere Granados– també va destacar l'estreta col·laboració establerta entre els dos municipis. "Aquesta tercera edició està totalment consolidada. Cal destacar que és bo que les administracions treballin conjuntament, perquè la suma dóna un millor resultat. N'estic convençut que aquesta edició tornarà a ser un èxit, tal com ho va ser l'any passat a Salou. Amb aquesta fira aconseguim que Cambrils i Salou es posicionin com a dos municipis referents en el tema de la nàutica, que no deixa de ser un altre element de promoció de turisme familiar".

23 estands i primera edició de la Fira del Vaixell d'Ocasió

Enguany augmenta el nombre d'empreses participants amb 23 estands i s'incorpora per primera vegada la Fira del Vaixell d’'Ocasió. La III Fira Marítima de la Costa Daurada també acollirà diferents activitats com la tradicional demostració de vela llatina a càrrec de l’Associació l’Arjau vela Llatina al Port de Cambrils, o sortides de llaguts a càrrec de Vent d’'Estrop, Vogadors de Cambrils.

A més, el diumenge 30 de maig, de les 11 a les 12 hores, hi haurà el tast de cuina marinera a l'estand de la Fira Marítima de la Costa Daurada amb la col.laboració de la Confraria de Pescadors de Cambrils. Entre d'altres activitats de la fira, el dissabte a les 20.30 hores es comptarà amb l’actuació musical de Salsa Cubana en directe a càrrec de "Harina con Boniato" i Angá el Indio, rom cremat i tast de cuina marinera. La fira acollirà moltes activitats de les Jornades de Portes Ofertes de l’Estació Nàutica com circuits de caiacs, excursions creuer catamarà, iniciació a la pesca, batejos de submarinisme, de windsurf. Així com activitats pels més menuts: taller de pintura a l’estand del Port de Tarragona, joc de l’oca a l’estand del Club Nàutic de Salou.

 

La fira s'inaugurarà el proper dijous 27 de maig a les 18 hores al moll de Ribera del port de Cambrils. L'acte d'inauguració comptarà amb la presència de la subdelegada del Govern, Teresa Pallarès.

Comenta aquest article