El FC Cambrils es jugarà la permanència davant el Pubilla Casas, en la darrera jornada del campionat

Un moment del partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal de Futbol entre el FC Cambrils i l'Horta

Territorial Preferent

FC Cambrils 1 - Horta 1

El FC Cambrils va empatar amb el segon classificat, l'Horta, en un partit en el que el triomf era vital pels dos equips, pel FC Cambrils per sortir dels llocs de baix i per l'Horta per afiançar-se en la segona posició i optar al play off d'ascens. En tot cas, el repartiment de punts va ser un mal menor per als dos equips.
L'Horta va fer un plantejament molt defensiu i la primera part del partit va ser de domini altern, sense que es registrés cap ocasió clara de gol per part de cap dels dos equips. Als pocs minuts de la segona part. l'Horta es va avançar al marcador en una rematada de cap dins de l'àrea petita. A partir d'aquest moment el FC Cambrils va pressionar al rival que va exhibir un joc molt dur. Prova d'això va ser que l'Horta va acabar el partit amb 8 jugadors sobre el camp i el FC Cambrils amb 10. La duresa dels jugadors de l'Horta va ser castigada per l'àrbitre amb tot un reguitzell de targetes grogues i amb una vermella directa que va marcar aquest darrer tram del partit. El FC Cambrils va poder empatar de penal, al minut, 80, que va transformar Javi. Amb un intent de tangana final es va acabar el partit.
El FC Cambrils es decideix la permanència en el proper partit, el darrer de la temporada, que el juga al camp del Pubilla Casas, un equip que no s'hi juga res més que els tres punts en joc.

Primera Territorial

La Canonja 2 - UCF Cambrils-Oleastrum 0 (suspès al minut 77)

L'àrbitre va suspendre el partit entre la UCF Cambrils i la Canonja després d'una tangana produïda al minut 77 de partit. El detonant de la tangana va ser una falta al mig del camp d'un jugador de la Canonja a un de la UCF i que aquest darrer va exagerar en la seva caiguda. La reacció immediata d'un altre jugador de la Canonja va ser donar un puntada de peu al jugador caigut a terra, que es va aixecar de seguida i va respondre donant-li un cop de puny. A partir d'aquest moment es va iniciar una tangana entre els jugadors dels dos equips que va fer que l'àrbitre suspengués el partit.
Fins aquest moment, el partit no havia tingut cap incidència destacada. Durant la primera part la UCF havia dominat el partit però sense cap encert davant la porteria rival. La Canonja es va avançar als darrers minuts de la primera part. A la segona part, La Canonja va fer el segon gol.
El comitè de competició de la Federació haurà de resoldre la finalització d'aquest partit.
La propera setmana la UCF Cambrils-Oleastrum juga a casa, en horari de tarda, el seu darrer partit de la temporada davant el Torredembarra.

Promoció d'ascens a Segona Territorial

Santa Coloma de Queralt 3 - Marina 1

Un altre any s'escapa l'ascens a segona territorial per part del Marina. Aquest cop, va ser a Santa Coloma de Queralt, on no va poder aconseguir ni l'empat ni la victòria que li permetia pujar de categoria. El partit va estar controlat per part de l'equip local, i ja a la mitja part guanyava 1 a 0. Tot i això, a la primera part, el Marina va disposar d'una claríssima oportunitat, però la pilota va anar al pal. Ja a la segona part, els locals van marcar dos gols més, que es posaven amb el 3 a 0 al marcador. Finalment, Suli ja a les acaballes del partit, aconseguia escurçar distàncies en el marcador.

CFS Can Vicens La Pineda 13 - CFS Mediterrani G. Sirvent 2

Es podria dir aquest va ser el pitjor partit de la història del Mediterrani. L'equip cambrilenc va ser una titella en mans del Can Vicens, el qual ja guanyava en la primera part per un contundent 6 a 1. El Mediterrani no va intentar ni reaccionar i es va deixar anar, mirant com anaven caient els gols un darrere de l'altre.
Amb aquesta nova derrota, el Mediterrani haurà d'esperar a la darrera jornada del proper dissabte per saber quin lloc ocuparà en la classificació final. Actualment, el Mediterrani ocupa l'onzena posició, amb el perill que si el Móra d'Ebre, el Riudoms i l'Alcover guanyen els seus partits passarà a ocupar la catorzena posició. A més, l'equip cambrilenc tampoc té opció de puntar en la propera jornada, perquè descansa. Així doncs, si el Salou baixa de Territorial a Preferent, l'equip que ocupi la 14a posició, acompanyarà el Vinyols a la Primera Provincial.