Esports

Cambrils acull més de 500 futbolistes a la 7a edició del Torneig de Futbol Sala organitzat pel Club Santa Coloma de Gramenet

Per Raquel Samaniego

Imatge d'un dels partits disputats al Palau Municipal d'Esports, el passat dissabte a la tarda

Les instal·lacions esportives de Cambrils han acollit aquest passat cap de setmana la setena edició del Torneig de Futbol Sala Cambrils 2010, una competició organitzada pel Club de Santa Coloma de Gramenet i que ha aplegat a més de 500 jugadors de diversos clubs d'arreu de l'Estat i de Catalunya. Aquesta trobada esportiva va començar com una sortida de final de curs pels jugadors de Santa Coloma, tot i que amb el pas dels anys s'ha anat convertint en una competició fixada al calendari entre els diferents clubs invitats.

Els jugadors pertanyen a totes les categories fins a la júnior, tant masculines com femenines. Segons el regidor d'Esports de Cambrils, Joan Recasens, "els participants han estat allotjats a diferents hotels cambrilencs, juntament amb les seves famílies, venint a Cambrils entre 1.200 i 1.500 persones".

El proper dissabte 29 de maig es celebrarà el III Torneig de Futbol Sala de benjamins organitzat pel club cambrilenc CFS Mediterrani G. Sirvent, i en el que participaran diferents clubs: EFS Laguna, CFS Mediterrani Marinada, Escola Guillem Fortuny i Escola Cambrils.
El torneig es va disputar a les dues pistes del Palau Municipal d'Esports

Comenta aquest article