Societat

Una seixantena de persones participa a la pedalada popular de la Policia Local

Per Josep Maria Ferrando

Sortida de la bicicletada des de la plaça de l'Ajuntament

Ahir al matí una seixantena de persones van participar a la pedaladapopular inclosa a la campanya “Compromesos amb tu” organitzada per la Policia Local dintre de les diferents accions de proximitat i de millora de la qualitat del servei als ciutadans que porta a terme aquest mes. Entre els participants a la pedalada hi havia la regidora de Seguretat Ciutadana, Laura Forcadell.
La concentració va tenir lloc davant de l’Ajuntament, on amb el suport de diversos agents va començar un recorregut de quinze quilòmetres que va portar als participants per diversos camins rurals del terme municipal amb l’objectiu de veure  diversos tipus de conreu agrícola. La primera aturada es va fer al mas de l’Amadeu Mas - un pagès cambrilenc de tota la vida – on hi conserva un veritable museu d’eines i estris agrícoles. L’Amadeu va fer diverses explicacions i demostracions de com s’utilitzaven aquests estris ja fa uns quants anys.
Després els ciclistes es van dirigir a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola a la carretera de Montbrió. Els esperava el director general de l’entitat, Josep M. Siuró, que va ser el guia de la visita a les diverses seccions d’aquestes instal·lacions, des del molí d’oli fins al calibrador de fruita, passant per l’agrobotiga. Finalment la Cooperativa va oferir un refrigeri a tothom.

Amadeu Mas mostrant algunes de les seves eines

El grup ciclista també va visitar les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola

Comenta aquest article