Cultura

Els alumnes del taller de pintura i dibuix del Casal Municipal de la Gent Gran presenten un recull dels seus treballs pictòrics

Per Berta Ruiz

Imatge de grup d'alguns dels alumnes del taller de pintura i dibuix del Casal Municipal de la Gent Gran

Els alumnes del taller de pintura i dibuix del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils van inaugurar el passat divendres 21 de maig al vespre a l'Espai El Pati del Centre Cultural i Ocupacional la seva exposició pictòrica conjunta, recull dels treballs realitzats al llarg d'aquest curs. L'acte d'inauguració va comptar amb la presència del regidor de Cultura –Joan Recasens– i el regidor de Participació Ciutadana, Oliver Klein. En el torn de parlaments, Klein va destacar que, "sou un col·lectiu que contribuïu a la cultura de Cambrils i us esforceu per seguir aprenent. S'està acabant el curs i les activitats al Casal Municipal de la Gent Gran i veniu a ensenyar-vos la vostra tasca realitzada al llarg del curs de pintura amb la vostra monitora, Marta Argentina. A més, aquest és un acte important perquè és preludi de la Fira de Cambrils". Per la seva part, Joan Recasens va mostrar-se il·lusionat de poder inaugurar un any més aquesta exposició, "en la què hi destaca l'esforç realitzat per tots els alumnes i les ganes de seguir aprenent i expressant-se amb l'art".

Treballs realitzats al llarg del curs

Un any més, aquesta mostra del taller de pintura i dibuix del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils recull un petit volum dels treballs realitzats al llarg del curs pels alumnes sota la direcció de la professora reusenca Marta Argentina. A l'exposició hi ha una selecció d'alguns dels quadres pintats amb oli, tant amb la tècnica del pinzell com amb la tècnica de l'espàtula. També hi ha algun quadre realitzat amb aquarel·la. En tot el seguit de quadres presentats s'hi poden trobar paisatges ben diversos de ciutats com Venècia o Nova York, paisatges marítims, de boscos o d'altres que plasmen bodegons o figures humanes.
L'exposició es podrà visitar a l'Espai El Pati del Centre Cultural i Ocupacional fins el proper 12 de juny.

Comenta aquest article